Tuo tarpu finale Suboticos „Spartak“ klubas sutriuškino vietos Romos „Calcio Femminile“ ekipą ir antrus metus iš eilės triumfavo šiame turnyre.

Šiame turnyre „Gintra-Universitetas“ iš viso sužaidė tris rungtynes, iškovojo dvi pergales ir patyrė vieną pralaimėjimą. Pirmajame ture šiaulietės 0:3 nusileido, kaip paaiškėjo vėliau, turnyro čempionėms „Spartak“ futbolininkėms iš Serbijos, bet vėliau sekė dvi pergalės iš eilės – 2:0 įveiktas Nikšičiaus „Ekonomist“ klubas bei 5:1 – Romos „Lazio Rapples“. Deja, vienintelis pralaimėjimas tapo lemtingu, užkirtusiu kelią žaisti finale.

„Gintros-Universiteto“ komandoje rezultatyviausiai turnyre Romoje žaidė Kamilė Vaičiulaitytė, pelniusi tris įvarčius. Du tikslius smūgius pridėjo Vestina Neverdauskaitė, po vieną – Rasa Imanalijeva ir Simona Veličkaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)