Liverpulio gynėjams teks pasukti galvą, kaip sutramdyti rezultatyviausią pirmenybių žaidėją Robiną van Persie, kurio sąskaitoje – 16 įvarčių. Savo ruožtu „United“ futbolininkams, ko gero, reikės paprakaituoti norint neutralizuoti varžovų atakų lyderį Luisą Suarezą. Jis yra įmušęs 15 įvarčių.

„Liverpool” komanda, kurią neseniai sustiprino iš Londono „Chelsea“ ekipos persikėlęs puolėjas Danielis Sturridge’as, vis dar trinasi turnyro lentelės viduryje (21 rungt., 31 tšk.), bet šis klubas pastaruoju metu demonstruoja aukšto lygio futbolą – iškovojo 2 pergales iš eilės vienodu rezultatu 3:0.

„Arsenal“ futbolininkai rikiuojasi tik šešti (20 rungt., 34 tšk). Tiesa, Arsene’o Wengero auklėtiniai dabar kopia į viršų – iš paskutinių šešių mačų triumfavo penkiuose.

Antrą vietą užimantys Anglijos čempionai „Manchester City“ futbolininkai 7 taškais atsilieka nuo lyderių, todėl dvi pergales iš eilės iškovoję „miestiečiai“ Londone kausis tik dėl trijų taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)