Abu Mančesterio klubai čempionatą pradėjo toli gražu ne įspūdingai. Ir „Man City“, ir „Man United“ per pirmuosius keturis turus jau prarado po penkis taškus. Todėl sekmadienį „Etihad“ stadione abiejų komandų žaidėjai versis per galvą, kad nudžiugintų aistruolius.

„Man City“ ir „Man United“ surinko po 7 taškus ir užima atitinkamai ketvirtąją ir penktąją vietas. Tiek pat taškų turi dar 3 klubai – Londono „Chelsea“, „Stoke City“ bei „Newcastle United“.

Praėjusiame ture „Manchester United“ savo aikštėje 2:0 nugalėjo lygos naujoką „Crystal Palace“ klubą, o „Manchester City“ išvykoje nesugebėjo palaužti „Stoke“ futbolininkų – 0:0.

Praėjusiose Anglijos pirmenybėse, kuriose triumfavo „raudonieji velniai“, o „miestiečiai“ liko antri, šios ekipos pasidalijo po pergalę. „Man City“ namie nusileido varžovams 2:3 (lemiamą įvartį Robinas van Persie pelnė 92 minutę), bet svečiuose atkeršijo savo didžiausiems priešininkams – 3:2.

Rugsėjo 21 d., šeštadienį, nuo 19.25 val. VSB tiesiogiai rodys „Chelsea“ ir Londono „Fulham“ akistatą. Jose Mourinho auklėtiniai bandys reabilituotis savo žiūrovų akivaizdoje po gėdingo pralaimėjimo namie Čempionų lygos mače su „Basel“ – 1:2.