Iš viso savaitgalį ir pirmadienį bus transliuojami penki stipriausios pasaulio lygos mačai.

„Raudonieji velniai“ po 25 turų turi 62 taškus ir jau devyniais lenkia pagrindinę savo priešininkę „Manchester City“ komandą. „Manchester City“ ekipa šeštadienį svečiuose kovos su „Southampton“ futbolininkais, o sekmadienį „United“ komanda namie – su Liverpulio „Everton“ klubu.

A. Fergusono kariauna demonstruoja fantastišką sportinę formą – „United“ iš pastarųjų 13 „Premier“ lygos dvikovų 11 laimėjo ir 2 baigė lygiosiomis. Ši Mančesterio ekipa mėgins atkeršyti „Everton“ klubui už pralaimėjimą pačioje pirmenybių pradžioje. Penktą vietą užimanti Liverpulio komanda (42 taškai) per paskutinius 13 turų suklupo tik kartą, bet net 7 rungtynėse buvo užfiksuotos lygiosios.

Intrigos laukiama ir Londono „Tottenham Hotspur“ (4 vieta, 45 tšk.) bei „Newcastle United“ (15 vieta, 27 tšk.) klubų akistatoje. „Hotspur“ nepralaimi 9 rungtynių iš eilės, tačiau šių klubo fanams nuotaiką apkartino Jermaino Defoe trauma. Jis nežais apie 3 savaites.

Atsigaunantys ir iš turnyro lentelės apačios kopiantys Niukaslo futbolininkai šventė pergales dvejose pastarosiose rungtynėse.

Transliacijų tvarkaraštis:

Vasario 9 d., šeštadienis

14.40 val. „Tottenham Hotspur“ – „Newcastle United“;
19.25 val. „Southampton“ – „Manchester City“.

Vasario 10 d., sekmadienis

15.25 val. „Aston Villa“ – „West Ham“;
17.55 val. „Manchester United“ – „Everton“.

Vasario 11 d., pirmadienis

21.55 val. „Liverpool“ – „West Bromwich Albion“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)