Italijos sporto dienraštis „Gazzetta dello Sport“ praneša, kad anglai nukentėjo per viename Romos barų vykusias muštynes.

Vienas fanas buvo užpultas peiliu ir dabar yra labai sunkios būklės. Jis ir dar aštuoni lengviau sužeisti aistruoliai yra britai, o vienas – amerikietis.

BBC praneša, kad Romos policija skelbia apie 30 užpuolikų, kurie buvo ginkluoti metalinėmis lazdomis ir užsidengę savo veidus, paiešką. Anot policijos, tai buvo italai „Lazio“ klubo aistruoliai ir jie visi po vidurnakčio sugužėjo į barą, kur linksminosi anglų aistruoliai.

Kitas Italijos dienraštis „La Repubblica“ praneša, kad šiose „gatvės muštynėse“ anglų aistruolius atakavo bent 100 italų ultrų, kurie buvo ginkluoti beisbolo lazdomis, peiliais ir kastetais.

Kad ir kiek buvo užpuolikų, visi šaltiniai praneša apie vieną rimtai sužeistą britą, kuriam peiliu perdurta arterija ir greičiausiai reikės operacijos.

Dalis „Lazio“ fanų anksčiau buvo siejami su fašizmu, mat prieš Antrą pasaulinį karą klubą rėmė Italijos diktatorius Benito Mussolini. Tuo tarpu „Tottenham“ klubas nuo seno yra tradiciškai palaikomas Londono žydų bendruomenės.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)