Kurioziškame mače „City“ darė nemažai klaidų ir beveik visi rungtynių įvarčiai krito kurioziniu būdu. Lygos naujokai šventė pergalę po Jasono Puncheono, Steveno Daviso įvarčių, bei Garetho Barry smūgio į savus vartus.

„Mūsų pasirodymas vakar buvo blogesnis už prastą. Mes nežaidėme. Žaidėme su dviem žaidėjais, ir žaisti su dviem žaidėjais prieš vienuoliką yra sunku“, - kalbėjo treneris.

„Tai turbūt vienas prasčiausių mūsų mačų per pastaruosius du ar tris metus. Praleidome du įvarčius, kurie yra neįtikėtini tokio lygio komandai kaip mums. Aišku, Joe Harto klaida buvo labai bloga, bet tai nėra keista, tai atsitinka du ar tris kartus per metus. Tai nėra gerai. Joe yra geras vartininkas, bet vartininkas negali daryti tokių klaidų kaip ši“.

„Galbūt mes per daug pasitikime savimi, manome, kad viską lengvai laimėsime, nes tai darėme praeitais metais ir turime aukščiausios klasės žaidėjus. Bet jeigu nori išsilaikyti viršūnėje ilgą laiką, tau visada reikia dirbti“.

„Turbūt turime 10 procentų šansų, kad laimėsime titulą. Dar liko 12 mačų, bet nemanau, kad atstatysime 12 taškų persvarą. Mums reikia suimti save į rankas ir išdidžiai kovoti toliau“, - užbaigė R. Mancini.

Po šiandienos mačo su Liverpulio „Everton“, „City“ didžiausi oponentai „Manchester United“ gali atitrūkti 12 taškų pranašumu.

***

Savo ruožtu, „Southampton“ strategas Mauricio Pochettino džiaugėsi savo aukletinių žaidimų ir pagyrė komandos pasirodymą.

„Pergalės ateina tik tada, kai pradėti tikėti, kad gali jas pasiekti. Visi čia, Southamptone turi viltį. Pergalių raktas yra visa tai, ką mes įdedame į darbą, ir kokį indelį įdedame rungtynėse“.

„Jau sakiau ankščiau, po mačų su „Everton“, „Manchester United“ ir „Wigan“, kad mes žaidėme gerai, bet negavome taškų, kurių buvome nusipelnėme. Šiandien žaidėme labai gerai, ir gavome pelnytus taškus“.

„Visi esame labai laimingi. Noriu padėkoti sirgaliams už puikų palaikymą, kurį jie atidavė vakar. Esu laimingas, kad buvau priimtas šiltai ir esu laimingas dėl sirgalių, trenerių štabo ir žaidėjų“, - baigė argentinietis.