Saulės miesto komanda 28-ojo turo susitikime svečiuose po antrame kėlinyje pelnyto įvarčio 1:0 (0:0) palaužė Vilniaus „Riterius“.

Pirmame kėlinyje atkarpomis iniciatyva priklausė tai vienai, tai kitai komandai. Sykį pavojingai smūgiavo Simonas Paulius, kiek vėiiau Eligijus Jankauskas sukirto kamuolį į virpstą.

„Riteriai“ išsiskyrė epizodu, kai Mindaugo Grigaravičiaus spirtas kamuolys atsimušė į skersinį, šiauliečiai buvo priversti neretai gintis ir nuo standartinių situacijų.

Po pertraukos svečiai žaidė kiek užtikrinčiau ir greitos atakos metu pelnė įvartį. 70-ąją minutę Jevhenas Jefremovas surado Eligijų Jankauską. Šiemet į rinktinę kviečiamas puolėjas pelnė 12-ąjį įvartį sezone.

Sostinės klubo situacija buvo sudėtingesnė, kadangi raudoną kortelę užsidirbo Francisco La Mantia. Šiauliečiai dvikovos pabaigą sužaidė užtikrintai ir džiaugėsi svarbiu laimėjimu.

Mindaugo Čepo kariauna turi 51 taškus ir rikiuojasi trečia, „Riteriai“ žengia dešimti su 15 taškų.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją