Gegužės 28 dieną 21.55 val. prasidės Nigerijos ir Škotijos ekipų mačo tiesioginė transliacija. Birželio 1 d. 21.25 val. – Švedijos ir Belgijos komandų dvikova, 23.30 val. – Vokietijos ir Kamerūno futbolininkų akistata.

Nigerijos rinktinė pasaulio čempionate žais F grupėje su Argentinos, Bosnijos ir Hercegovinos bei Irano ekipomis. Nigeriečiai dėl antros vietos, kuri garantuoja kelialapį į kitą etapą, turėtų kovoti su bosniais. Argentina – aiški grupės favoritė, o Iranas vadinamas autsaideriu.

Žvaigždžių prikimšta Belgijos rinktinė Brazilijoje puoselėja ambicingus planus. Kai kurie futbolo specialistai mano, kad belgai gali nužygiuoti net iki pusfinalio. Pasaulio pirmenybėse šios šalies nacionalinė komanda rungtyniaus H grupėje su Rusija, Alžyru ir Pietų Korėja. Ši grupė vadinama viena silpniausių.

Kamerūno futbolininkams su burtais nepasisekė. Jiems Brazilijoje pirmame etape teks grumtis su turnyro šeimininkais brazilais, taip pat su kroatais ir meksikiečiais. Tačiau Kamerūno rinktinės nariai tvirtina esą pajėgūs grupėje užimti antrą vietą.

Vokiečių tikslas pasaulio čempionate – tapti nugalėtojais. Vokietijos rinktinė bus viena pagrindinių pirmenybių favoričių. Vokiečiai G grupėje išmėgins jėgas su Portugalija, JAV ir Gana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)