Tiesa, G. Arlauskio debiuto populiariausioje pasaulio futbolo lygoje dar teks palaukti, nes vartininkas turi praleisti dvejas rungtynes dėl diskvalifikacijos – raudona kortelė jam parodyta dar Rumunijos čempionato paskutiniame ture.

„Manau, kad G. Arlauskis buvo pirktas kaip pagrindinis klubo vartininkas ir jau greitu metu išvysime jį ginantį „Watford“ vartus“, – sako „Viasat Sport Baltic“ komentatorius Nerijus Kesminas. Jis priduria, kad lietuvio klubas tarpsezoniu įsigijo daug solidžių žaidėjų ir turėtų kovoti tikrai ne tik dėl išlikimo Anglijos aukščiausioje lygoje.

Viršutinėje lentelės dalyje komentatorius Gediminas Reklaitis prognozuoja aršią kovą, juolab, kad naujų žaidėjų įsigijimo langas dar nėra uždarytas.

„Ekspertai teigia, kad Londono „Chelsea“ klubas yra favoritas, nors man atrodo, kad ir Londono „Arsenal“ ekipa šiemet pagaliau subrendo pergalėms“, – teigia G. Reklaitis.

Kad ir kaip ten būtų, abu komentatoriai sako, kad kova šiemet bus ypač atkakli dėl to, kad prie Londono klubų kovos dėl čempiono titulo prisijungs ir „Manchester United“, pasipildęs naujais žaidėjais, ir „Manchester City“, turintis krūvą pinigų, ir netgi „Liverpool“, kurio tarpsezonio pirkinius labai gyrė N. Kesminas ir G. Reklaitis.

Transliacijų grafikas:

Rugpjūčio 8 d., šeštadienis

14.40 val. „Manchester United“ – Londono „Tottenham Hotspur“,
16.55 val. Liverpulio „Everton“ – „Watford“,
19.25 val. Londono „Chelsea“ – „Swansea“.

Rugpjūčio 9 d., sekmadienis

15.25 val. Londono „Arsenal“ – Londono „West Ham United“,
17.55 val. „Stoke City“ – „Liverpool“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)