Po truputį į žaidimo ritmą po traumos sugrįžtantis Majamio „Inter“ atstovas po mačo džiaugėsi, kad gali vėl žaisti ir mano, jog artimiausiu metu turėtų pradėti treniruotis ir žaisti pilnu pajėgumu:

„Svarbiausia, kad mes laimėjome ir žaidėme gerą futbolą, ypač pirmajame kėlinyje“, – teigiamu rezultatu džiaugėsi L. Messi.

Legenda savo žymės šiose rungtynėse nepaliko, o pergalingą įvartį jau 3-iąją minutę į varžovų vartus pasiuntė Nicolasas Otamendi.

Kitose Pietų Amerikos šalių atrankos į pasaulio čempionatą rungtynėse sulaukėme staigmenos – Venesuela išplėšė lygiąsias prieš žvaigždėtąją Brazilijos komandą. Tai jie padarė efektingu stiliumi, kadangi išlyginamąjį įvartį Eduardas Bello pelnė įspūdingu smūgiu per save, kai buvo likusios vos 5 minutės rungtynių laiko.

Brazilus antro kėlinio pradžioje smūgiu galva į priekį išvedė „Arsenal“ gynėjas Gabrielis Magalhaesas. Vienas brazilų įvartis nebuvo įskaitytas dėl nuošalės, tada vartininką nuginklavo Vinicius Junior.

Kiti penktadienio pasaulio čempionato atrankos rezultatai:

Čilė 2 – 0 Peru

Bolivija 1 – 2 Ekvadoras

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją