Vasario 6-ąją lietuviai susitiks su Vengrijos antrosios lygos komanda "Gyirmot".

"Istria Winter Cup" turnyro grupės etapą "Žalgiris" užbaigs rungtynėmis su Austrijos "Bundesliga" atstovu "Wolfsberger" klubu.

Ši ekipa savo šalies pirmenybėse žygiuoja šeštoje pozicijoje - dviem aukščiau, nei buvęs žalgiriečių varžovas Europos lygos atrankoje Mėdlingo "Admira Wacker".

Po grupės etapo paskutinio susitikimo paaiškės, su kuo ir dėl kelintos vietos vasario 10 dieną vilniečiams teks kovoti "Istria Winter Cup" baigiamajame etape. Kitoje grupėje varžysis "Istra Pula" (Kroatija), FC "Koper" (Slovėnija), "Aliuminijum" (Slovėnija), "Kecskemeti" (Vengrija) klubai.

Pasibaigus turnyrui VMFD "Žalgiris" sužais dar du mačus.

Vasario 12 dieną žaliai baltų lauks intriguojanti akistata su Kroatijos čempionato antrosios lygos komanda "HNK Gorica". Iš šio klubo į "Žalgirio" gretas atvyko gynėjas Luka Peričius ir saugas Tomislavas Pekas. Šiuo metu "HNK Gorica" ekipos garbę gina buvęs žalgirietis Mario Grgurovičius.

Paskutines rungtynes Kroatijoje lietuviai žais vasario 14-ąją. Žalgiriečiai išbandys jėgas su stipriausia Bosnijos ir Hercegovinos komanda Sarajevo "Željezničar".