Jubiliejinėse tūkstantosiose čempionato rungtynėse žalgiriečiai namuose tenkinosi lygiosiomis 2:2 su FA „Šiauliai“ komanda.

Pirmąjį įvartį pirmo kėlinio pabaigoje po kampinio įmušė Nassimas Hnidas, antrajame kėlinyje rezultatą išlygino Danielis Romanovskis, o „Žalgiris“ vėl išsiveržė į priekį po Arvydo Novikovo tolimo smūgio ir itin sėkmingo šeimininkams rikošeto nuo vieno varžovo nugaros. Visgi rungtynių pabaigoje rezultatą išlygino Eligijus Jankauskas.

Tiksint paskutinei pridėjo laiko minutei Mathiasas Oyewusi įmušė dar kartą, bet įvartis nebuvo įskaitytas dėl milimetrinės nuošalės, kuri buvo palikta galioti ir po ilgai trukusios VAR peržiūros.

„Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas po dvikovos teigė, kad klaidos ir neišnaudotos progos neleido iškovoti pergalės.

„Geras komandų atsidavimas, daug kovos, daug įmuštų įvarčių – 2:2. Abi komandos stengėsi siekti savo plano. Ir įmušėme, ir praleidome įvartį. Vėl įmušėme, tačiau vėl suklydome gynyboje ir rungtynės baigėsi lygiosiomis, – kalbėjo treneris. – Ar pirmas kėlinys buvo geras? Ir antrasis buvo. Daug kontroliavome kamuolį, bet antrajame kėlinyje rečiau buvome priekyje, varžovas sutankino gynybą. Buvo momentų, galimybių baudos aikštelėje. Tačiau tais šansais nepasinaudojome. Daug kontrolės, nemažai sukurta, bet per mažai išnaudota.“

Paklaustas apie emocijas rungtynių pabaigoje treneris atsakė: „Kokios gali būti emocijos? Rezultatas – švieslentėje. Taip, norėjome kad įvartis buvo įskaitytas. Iš mūsų pusės atrodė, kad nuošalės nebuvo. Tačiau yra VAR, žmonės, kurie už tai atsako. VAR ilgai žiūrėjo, paliko nuošalę. Jei įvartis neįskaitytas – reiškia neįskaitytas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją