Nuo pat dvikovos pradžios aikštėje netrūko aistrų, tačiau jos į rimtesnius incidentus nevirto. Pačios rungtynės prasidėjo „Vyčiui“ daugiau atakuojant, smūgiuojant į vartus ir žaidžiant pirmu numeriu. „Vikingų“ užduotis – drausminga gynyba bei kontratakos. Po kelių išpuolių nedaug trūko, kad svečiai būtų išsiveržę į priekį. Vis tik švieslentėje, įpusėjus rungtynėms, degė du nuliai.

Po pertraukos „Vytis“ dar labiau suaktyvino žaidimą ir vos po dviejų minučių pelnė pirmą įvartį. Imituodamas smūgį, Justinas Zagurskas tolimojo virpsto link atliko puikų perdavimą Luizui Matsumotai, kuriam teliko paliesti kamuolį ir šis atsidūrė vartų tinkle.

Tas įvartis vaizdo aikštėje nepakeitė. „Vytis“ ir toliau rungtyniavo pirmu numeriu ir dar po trijų minučių įmušė antrą įvartį. Po kampinio kamuolį gavo visiškai laisvas likęs Lukas Sendžikas ir šis smūgiu į tolimąjį apatinį vartų kampą padvigubino skirtumą.

Žaidimas išsilygino. Vis tik ryškesnių pavojų beveik dešimt minučių nebuvo. O tada, kai likus žaisti penkias minutes patys kauniečiai padovanojo kamuolį Eisvinui Utyrai ir rezultatyviausias lygos žaidėjas pelnė savo tryliktąjį įvartį.

Įspūdingai susiklostė paskutinės 90 rungtynių sekundžių, per kurias trys geri epizodai virto dviem įvarčiais. Pirmajame – „Vytis“ pramiegojo Jurijų Jeremejevą, tačiau tada kauniečius išgelbėjo vartininkas.

Dar po 32 sekundžių ir jis buvo bejėgis. Po kampinio paliktas laisvas E. Utyra išlygino rezultatą. O dar po 57 sekundžių – įspūdingu smūgiu aidint sirenai pasižymėjo ir J. Jeremejevas.

Iškovoję pergalę „Vikingai“ lieka čempionato lyderiais, o pirmą nesėkmę patyręs „Vytis“ yra antras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją