Rusų teigimu, beveik 7 mln. svarų sterlingų (arba apie 9,57 mln. eurų) per metus uždirbdavęs F. Capello, kuris prieš tai vadovavo Madrido „Real“ klubui ir Anglijos rinktinei, nepateisino lūkesčių, nors jo sutartis galiojo iki pat 2018 m. pasaulio čempionato Rusijoje pabaigos.

Kol kas nepranešama, kas dabar perims rinktinės vairą, bet pagrindiniu kandidatu laikomas Maskvos CSKA treneris Leonidas Sluckis.

Primename, kad Rusijos futbolininkai susiduria su rimtais sunkumais atrankoje į 2016 m. Europos pirmenybes – jie G grupėje su 8 taškais po 6 turų žengia treti. Pirmauja austrai ir švedai, surinkę atitinkamai 16 ir 12 taškų.

Rusai nežibėjo ir 2014 m. planetos čempionate Brazilijoje, kur H grupėje sukrapštė tik 2 taškus, į priekį praleido Belgijos ir Alžyro komandas bei nepateko į kitą etapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)