Šiemet panevėžiečių kelionė įvyko sklandžiai, o strategas Gino Lettieri ir jo auklėtiniai palankiai įvertino Orhėjaus miesto stadiono veją.

„Pirmas rungtynes pradėjome labai gerai, pelnėme du įvarčius, pirmavome 2:0, bet praleidome du lengvus įvarčius ir turime skirtingą situaciją. Turime viską pradėti nuo nulio, su didele energija ir siekti pelnyti įvarčius.

Prieš pirmas tarpusavio rungtynes neturėjome daug informacijos apie šią komandą ir nebuvo lengva. Pirmam mačui ruošėmės iš ankstesnio sezono rungtynių, dabar turime daugiau informacijos ir tikiuosi, jog vėl sužaisime gerą mačą.

Esame pasiruošę šioms rungtynėms, žaidėjai suprato, kokias klaidas atliko. Išanalizavome tai ir sieksime pergalės.

Aikštės veja gera, tačiau treniruotės metu pritrūko šiek tiek vandens, trūko tik tiek. Kelionė buvo gera“, – apibendrino G. Lettieri.

Dar drąsiau po pirmojo susitikimo kalbėjo vienas panevėžiečių lyderių.

„Esu įsitikinęs, kad kitose rungtynėse laimėsime. Manau, esame geresnė komanda, tačiau turime tai parodyti aikštėje, bandyti dirbti labai sunkiai dėl komandos ir rezultatas ateis“, – tikino „Panevėžio“ klubo ir Nikaragvos rinktinės puolėjas Ariagneris Smithas.

Primename, kad pirmasis susirėmimas Marijampolėje baigėsi lygiu rezultatu – 2:2, nors „Panevėžys“ antro kėlinio pradžioje pirmavo 2:0 ir susikūrė daugiau progų.

Šios poros nugalėtojų toliau Europoje lauks akistata su Izraelio vicečempionais Beer Ševos „Hapoel“ futbolininkais.

Paguoda iškritus jau pirmame etape – 150 tūkstančių eurų išmoka, o patekus į antrąjį užsitikrinama 350 tūkst. eurų premija.

Atsakomųjų „Milsami“ ir „Panevėžio“ rungtynių tiesioginę transliaciją ketvirtadienį nuo 19 valandos galėsite stebėti atsidarę portalą „Delfi“ arba įsijungę „Delfi TV“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją