Milano „Inter“ rungtynėse su „Juventus“ pirmavo nuo 17 min., kai tiksliu smūgiu pasižymėjo Edinas Džeko. Tačiau 89 min. Paulo Dybala realizavo 11 metrų baudos smūgį ir rezultatą išlygino.

Po šio mačo 18 taškų turinti „Inter“ ekipa čempionate ir toliau žengia trečioje pozicijoje, o 15 taškų surinkęs „Juventus“ yra šeštas. Pirmauja po 25 taškus turinčios „Napoli“ ir „AC Milan“ komandos.

Neapolio ekipa tik 7-ame ture prarado pirmuosius taškus, savo rungtynes su „Roma“ baigusi lygiosiomis 0:0. Tiesa, baigiantis mačui „Napoli“ žaidėjas Victoras Osimhenas visgi pelnė įvartį, bet jis nebuvo įskaitytas dėl pažeistos nuošalės taisyklės.

Kitose rungtynėse Bergamo „Atalanta“ lygiosiomis 1:1 sužaidė su „Udinese“ ekipa, Romos „Lazio“ išvykoje 1:4 nusileido Veronos „Hellas“ ekipos, o „Fiorentina“ 3:0 įveikė „Cagliari“ klubą.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Tuo metu Prancūzijos „Ligue 1“ čempionato 11 turo rungtynės lyderis PSG nesugebėjo įveikti „Marseille“ ekipos. Nors pirmame kėlinyje abiejų komandų žaidėjai pelnė po įvartį, bet po VAR įsikišimo jie nebuvo įskaityti.

PSG padėtis komplikavosi, kai antro kėlinio pradžioje Achrafas Hakimi po dar vienos VAR peržiūros buvo nubaustas raudona kortele ir pašalintas iš aikštės. Tačiau ir „Marseille“ nesugebėjo pasinaudoti kiekybine persvara ir rungtynės baigėsi be įvarčių.

Per 11 rungtynių 28 taškus surinkusi PSG ekipa pirmauja čempionate, o 18 turintis „Marseille“ yra ketvirtas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)