„Manchester City“ namuose 3:1 (0:1) pranoko „Manchester United“ klubą.

Nepaisant absoliutaus dominavimo Miestiečiai po pirmojo kėlinio buvo priversti vytis varžovus. 8-ąją rungtynių minutę įspūdingą tolimą smūgį atlikęs Marcusas Rashordas pelnė pirmąjį rungtynių įvartį ir išvedė į priekį „Raudonuosius velnius“.

Visgi po pertraukos „Man City“ įrodė savo pranašumą pelnydami tris įvarčius be atsako. Du tikslius smūgius atseikėjo Philas Fodenas, o šeimininkų pergalę įtvirtino Erlingas Haalandas.

Anglijos čempionai iš viso atliko net 27 smūgius, kai jų varžovai tik 3. Iškalbinga ir kampinių statistika, kur Pepo Guardiolos auklėtiniai kėlė 15 kampinių, o „Man United“ – 2.

Po šios pergalės „Manchester City“ sumažino atsilikimą nuo čempionato lyderių „Liverpool“ iki 1 taško. Būtent šios komandos tarpusavyje aiškinsis santykius kitame ture.

Tuo metu 44 taškus surinkęs „Manchester United“ klubas žengia šeštas.

Kitos rungtynės:

„Burnley 0:2 „Bournemouth“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją