Apie tai, kad futbolininkas gali palikti komandą buvo pradėta kalbėti jau žiemą. Vasaros pradžioje puolėjas sietas su Londono "Arsenal", vėliau su "Chelsea" ir "Real" klubais, tačiau karjerą jis tęs "Manchester City" ekipoje.

Šią savaitę "Manchester City" komandą taip pat papildė kitas puolėjas - Alvaro Negredo iš "Sevilla" klubo. Tai buvo jau antrasis futbolininkas, Sevilijos ekipą iškeitęs į šeichų valdomą klubą. Jis prisijungė prie saugo Jesuso Navaso. Už A. Negredo "miestiečiai" sumokėjo 25 milijonus eurų.

S. Jovetičiaus perėjimo suma kol kas nežinoma, tačiau spaudoje figūruoja 26 milijonų eurų suma.

Karjerą juodkalnietis pradėjo serbų Belgrado "Partizan" klube, o 2008-aisiais už 8 milijonus eurų persikėlė rungtyniauti į Florencijos ekipą.

Nuo to laiko jis tapo vienu iš pagrindinių komandos pergalių kalvių ir "Fiorentina" gretose sužaidė 134 mačus bei įmušė 40 įvarčių.

Futbolininkas patogiausiai jaučiasi "po puolėjo" pozicijoje, tačiau gali rungtyniauti ir krašte bei atakos smaigalyje.

Tai jau ketvirtasis "Man City" ekipos pirkinys šią vasarą. Kartu su minėtais A. Negredo ir J. Navas bei S. Jovetičiumi ateinantį sezoną rungtyniaus saugas Fernandinho, persikėlęs iš Donecko "Shakhtar" ekipos.

Iš viso "miestiečiai" šią vasarą išleido apie 110 milijonų eurų.

"Fiorentina" praeitą savaitgalį jau nusipirko pamainą savo lyderiui - komandą iš "Bayern 16 milijonų eurų papildė Mario Gomezas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją