P. Guardiola dėl operacijos net iškeliavo atgal į Ispaniją, gerai pažįstamą Barselonos miestą. Mančesterio komanda artėjantį sekmadienį keliaus į išvyką ir susitiks su „Sheffield United“ futbolininkais, o rugsėjo 2-ą dieną „Etihad“ stadione laukia kova su Londono „Fulham“, .

Šioms dvejoms rungtynėms komandos vadovo pareigas perims trenerio asistentas Juanma Lillo. Jis treniruos pagrindinę komandą, o rungtynių metu duos nurodymus stovėdamas už šoninės linijos.

„City“ vyriausiasis treneris prie darbo turėtų sugrįžti po tarptautinio futbolo pertraukėlės. „Premier“ lygos futbolo nebus antrą rugsėjo savaitgalį, 8-10 dienomis. Tai reiškia, jog P. Guardiola pasirodys rugsėjo 16-os dienos rungtynėse prieš „West Ham United“ futbolininkus.

Įspūdingai tituluotam treneriui atlikta operacija, kurią atliko daktaras Mireia Illueca, buvo sėkminga. Ispanas dabar ilsisi ir reabilituojasi Barselonoje.

„Visi „Manchester City“ klube linki Pepui greitai pasveikti, atsitiesti ir laukiame jo sugrįžtant į Mančesterį“, – taip klubas užbaigė pranešimą.

„City“ su P. Guardiolas priešakyje praėjusiame sezone pasiekė pirmą „treble‘a“ klubo istorijoje – laimėjo „Premier“ lygą, FA taurę ir pirmąkart triumfavo Čempionų lygoje.

Šiuo metu Mančesterio mėlynieji „Premier“ lygoje žengia su 6-iais taškais, per pirmus du turus pasiekė pergales prieš „Burnley“ ir „Newcastle“ komandas. Nuo praėjusių metų čempionų turnyrinėje lentelėje kol kas neatsilieka „Brighton“ ir Londono „Arsenal“ ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją