Naujasis "Man City" treneris Manuelis Pellegrini nuo pat atvykimo siekė prisiviliot naująjį puolėją, kuomet į Turino "Juventus" išvyko Carlosas Tevezas.

"Miestiečių" ekipa taip pat domėjosi "Fiorentina" žvaigžde Stevanu Jovetičiumi, tačiau maždaug už 25 milijonus eurų nusprendė pasirinkti 27-erių metų ispaną.

"Mes užbaigėme derybas dėl Alvaro perėjimo į "Manchester City". Jei viskas įvyks sklandžiai, jis jau šiandien taps oficialiu Anglijos klubo žaidėju", - dar kiek anksčiau teigė "Sevilla" prezidentas.

A. Negredo į Mančesterį atvyks artimiausios dienomis, kur sėkmingai turėtų atlikti medicininį patikrinimą ir pasirašyti ilgalaikį kontraktą.

Ispanijos rinktinės narys per savo karjerą vilkėjo 4 komandų marškinėlius. Pastaruosius keturis sezonus puolėjas praleido Sevilijoje, kur per sužaistas 180 rungtynių pelnė 85 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)