S. Aguero šeštadienio Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse su „Newcastle United“ komanda įmušė penkis įvarčius vos per 20 minučių, padėjo savo ekipai sutriuškinti varžovus ir sugrįžti į turnyro lentelės viršūnę.

Praėjusį sezoną auksinį batelį Anglijoje laimėjęs argentinietis šį sezoną pradėjo blankiau, bet po savaitgalio pasirodymo savo sąskaitoje turi jau šešis tikslius smūgius.

„Po to, ką matėme, žinoma, kad galima teigti, jog Kunas (S. Aguero - „Eurofootball“) yra aukščiausio lygio futbolininkas“, - kalbėjo M. Pellegrini. - Jau esu sakęs, kad jis po C. Ronaldo ir L. Messi yra geriausias žaidėjas pasaulyje. Tačiau svarbus dalykas ne tik Kunui, bet ir komandai, yra toliau tobulėti.“

„Mums reikia dar kartą laimėti „Premier“ lygos pirmenybes ir triumfuoti Čempionų lygos turnyre, nes L. Messi ir C. Ronaldo visuomet žaidžia šiame turnyre, o futbolininkams tai yra labai svarbu.“

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)