Pirmoje rungtynių dalyje abi komandos žaidė atsargiai, o vienintelę rimtesnę progą pasižymėti turėjo „Manchester City“ saugas Jackas Grealishas, bet jo smūgį atrėmė „Chelsea“ vartų sargas Kepa Arrizabalaga.

Per pirmas 45 minutes nei vieno smūgio į varžovų vartus neatlikusi „Chelsea“ ekipa jau pačioje antro kėlinio pradžioje galėjo išsiveržti į priekį, bet Romelu Lukaku savo proga nepasinaudojo.

Vienintelis rungtynių įvartis krito 70 minutę, kai „Man City“ atakų organizatorius Kevinas De Bruyne klastingu tolimu smūgiu užklupo nepasirengusį „Chelsea“ vartininką. Tai buvo 6-asis buvusio „Chelsea“ žaidėjo iš Belgijos įvartis šį sezoną.

Per likusį laiką „Man City“ sėkmingai darbavosi gynyboje ir iškovojo pelnytą pergalę. Pepo Guardiolos auklėtiniams tai buvo jau 12-os iš eilės laimėtos rungtynės „Premier“ lygoje.

Po šios pergalės „Miestiečiai“ čempionato turnurinėje lentelėje padidino persvarą prieš „Chelsea“ ekipą iki 13 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją