Svečiai geriau pradėjo rungtynes ir jau pačioje jų pradžioje galėjo pasižymėti, bet 26 min. po VAR peržiūros „Liverpool“ žaidėjui Curtisui Jonesui buvo parodyta tiesioginė raudona kortelė ir svečiai liko mažumoje.

Nepaisant to, 34 min. Luisas Diazas išvedė „Liverpool“ į priekį, bet jo įvartis nebuvo įskaitytas.

Dar po kelių minučių jau triumfavo „Tottenham“ gerbėjai: Heung-Min Sonas po Richarlisono perdavimo pasiuntė kamuolį į „Liverpool“ vartus.

Visgi jau baigiantis pridėtam pirmo kėlinio laikui „Liverpool“ surengė savo išpuolį, kurį tiksliu smūgiu užbaigė puolėjas Cody Gakpo. Tiesa, tame epizode 24-erių puolėjas iš Olandijos patyrė traumą ir rungtynių tęsti nebegalėjo.

Po pertraukos vietoje C. Gakpo į aikštę žengė portugalas Diogo Jota, tačiau ir jis joje neužsibuvo. 68 min. D. Jota užsidirbo pirmą geltoną kortelę, po minutės – antrą ir „Liverpool“ likusį laiką turėjo žaisti 9-iese.

Vis dėlto ilgą laiką „Tottenham“ futbolininkams nepavyko pasinaudoti kiekybine persvara ir atrodė, kad svečiai iš Šiaurės Londono iškeliaus su tašku. Tačiau 6-ą pridėto laiko minutę „Liverpool“ gynėjas Joelis Matipas nukreipė kamuolį į savus vartus ir tokiu būdu įtvirtino „Tottenham“ pergalę.


Penktą kartą per septynerias rungtynes laimėjusi ir 17 taškų surinkusi „Tottenham“ ekipa „Premier“ lygos turnyrinėje lentelėje pasivijo antroje vietoje buvusią Londono „Arsenal“ komandą.

Tuo metu proga pralenkti lyderius nepasinaudojęs „Liverpool“ su 16 taškų smuktelėjo į ketvirtą vietą.

Čempionate pirmauja 18 taškų savo sąskaitoje turinti „Manchester City“ komanda.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją