Monako komanda, tuo tarpu, po lygiųjų yra tik dešimtojoje pozicijoje ir nuo lyderio "Paris Saint-Germain" atsilieka jau dešimčia taškų.

Verta paminėti ir tą faktą, jog "Monaco" šį vakarą galėjo taškų neiškovoti visai - juos išgelbėjo tik Pablo Henrique nerealizuotas 11 metrų baudinys.

Kitame stadione nesėkmę patyrę viena pajėgesnių "Ligue 1" ekipų "Saint-Etienne", svečiuose minimaliu skirtumu pralaimėjusi "Caen" bei nukritusi į penktąją vietą.

Laukiamiausias vakaro susitikimas vyko vėliausiai. Jame susikovė čempiono titulą kol kas sėkmingai ginantis PSG ir vasarą išsipardavęs "Marseille". Nepaisant to, jog klubus skiria net 15 pozicijų, kaip ir tikėtasi, paryžiečiams lengva nebuvo.

Į priekį pirmieji išsiveržė Marselio futbolininkai - įvarčio autoriumi tapo Michy Batshuayi. Įdomu, jog kiek vėliau rungtynės pavirto tikru 11 metrų baudinių šou - pirmojo kėlinio pabaigoje PSG žvaigždė Zlatanas Ibrahimovičius realizavo net du, o 55-ąją minutę progą tai padaryti turėjo ir Abdelazizas Barrada. Vis dėlto, "Marseille" futbolininkas buvo netikslus.

Kaip paaiškėjo vėliau, šis baudinys buvo lemtingas, nes daugiau įvarčių ekipoms pelnyti nepavyko ir PSG šventė pergalę rezultatu 2-1.

Rezultatai:

“Monaco” 1 – 1 “Rennes”

[0-1] 41’ Abdoulaye Doucoure

[1-1] 51’ Wallace

65’ Pedro Henrique (“Rennes”) nerealizavo 11 metrų baudinio

“Caen” 1 – 0 “Saint-Etienne”

[1-0] 62’ Andy Delort

“Lorient” 3 – 2 “Bordeaux”

[0-1] 38’ Diego Rolan

[1-1] 47’ Benjamin Moukandjo

[2-1] 64’ Abdul Majeed Waris (iš 11 metrų baudinio)

[3-1] 79’ Zargo Toure

82’ Lamine Gassama (“Lorient”) ir Andre Biyogo Poko (“Bordeaux”) pašalinti iš aikštės

[3-2] 89’ Adam Ounas

“Paris Saint-Germain” 2 – 1 “Marseille”

[0-1] 30’ Michy Batshuayi

[1-1] 41’ Zlatan Ibrahimovič (iš 11 metrų baudinio)

[2-1] 44’ Zlatan Ibrahimovič (iš 11 metrų baudinio)

55’ Abdelaziz Barrada (“Marseille”) nerealizavo 11 metrų baudinio

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją