Prieš trejus metus C. C. Gomezas teisėjavo UEFA Europos lygos atrankos rungtynėms tarp „Motherwell“ ir Bukarešto „Steaua“ (1:3) komandų, po kurių sulaukė aršios pralaimėjusiųjų trenerio kritikos.

„Manau, kad teisėjas nesuprato, ką daro aikštėje. Didžiąją rungtynių dalį jis nesugebėjo kontroliuoti situacijos“, - tūžo tuometis „Motherwell“ treneris Jimas Gannonas.

Tuomet jis kartu su asistentu Peteriu Wardu taip reiškė nepasitenkinimą, kad C. C. Gomezas abu trenerius išvarė iš techninės zonos, palikdamas šeimininkų komandą be vairininko. Po viso to nepasitenkinimą ispano darbu viešai išreiškė ir „Motherwell“ klubo prezidentas Johnas Boyle'as.

Tačiau bene įsimintiniausios C. C. Gomezo karjeros rungtynės buvo 2008-aisiais vykusi Ispanijos čempionato dvikova tarp Sevilijos „Real Betis“ ir Bilbao „Athletic“ komandų. Tuomet iš tribūnų „Real Betis“ fanų sviestas butelis pataikė į „Athletic“ vartininką Armando ir sužalojo jį. Arbitrui neliko kitos išeities, kaip nutraukti rungtynes.

2010-aisiais C. C. Gomezas užkliuvo net garsiajam treneriui Josepui Guardiolai. Per mačą su „Almeria“ (2:2) tuometis „Barca“ strategas taip pat buvo išsiųstas į tribūnas, o vėliau negailėjo aštrių žodžių šiam teisėjui. Vis dėlto J. Guardiolai už savo žodžius teko atsakyti - vėliau jis buvo nubaustas 15 tūkst. eurų pinigine bauda.

Praėjusį sekmadienį C. C. Gomezas teisėjavo Ispanijos pirmenybių rungtynėms tarp Madrido „Rayo Vallecano“ ir „Sevilla“ komandų (0:0). Teisėjas abiejų komandų žaidėjams iš viso kartu parodė 6 geltonas ir 1 raudoną kortelę. Jis taip pat į šeimininkų vartus skyrė net du 11 m baudinius, bet abu sykius „Sevilla“ savo šansais nepasinaudojo.