Užtikrintai gynęsi lietuviai (FIFA-92) neleido varžovams šeimininkauti savo baudos aikštelėje, o susižeidusį Giedrių Arlauskį pakeitęs Vytautas Černiauskas ant vartų linijos jautėsi kaip žuvis vandenyje ir visą mačą atstovėjo be klaidų.

Maža to, antro kėlinio antroje pusėje mūsiškiai netgi perėmė iniciatyvą ir buvo arčiau pergalės nei ukrainiečiai. Ypač arti įvarčio 74 min. buvo puolėjas Simonas Stankevičius, kuris po Artūro Žulpos reido ir perdavimo atsidūrė vienas prieš vartininką, tačiau smūgiavo tiesiai.

Prieš tai varžovų vartų sargą Denisą Boiko kaip reikiant privertė padirbėti ir Arvydas Novikovas, kaire koja vos neužsukęs kamuolio į tolimą kampą.

Dvikovą komentavę užsienio komentatoriai išskyrė talentingųjų A. Novikovo ir Fiodoro Černycho techniką bei komandinę drausmę.

Mačas vyko net 70 tūkstančių žiūrovų talpinančiame Kijevo Olimpiniame stadione. Jame buvo žaidžiamas 2012 metų Europos čempionato finalas, kuriame Ispanija 4:0 sutriuškino Italiją.

Rungtynės:

Ukraina 0 – 0 Lietuva

Rungtynių eiga:

Atrankos varžybose Ukrainos rinktinė žengia koja kojon su ispanais – po keturių turų ji turi 9 taškus ir C grupėje dalinasi 2-3 vietas. Pirmauja 12 taškų surinkę slovakai.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (344)