Burtus traukusio Lietuvos rinktinės trenerio Vitalijaus Stankevičiaus ranka „Trakams“ lėmė dvikovą su Kazlų Rūdos „Šilu“, o „Klaipėdos granitui“ - susitikimą su Kėdainių „Nevėžiu“.

Žemiausią rangą turinti turnyro komanda - Vilniaus rajono „Mostiškės“ iš šešto pagal pajėgumą šalies diviziono - turės galimybę išbandyti jėgas su I lygoje žaidžiančiu Tauragės „Tauru“.

Vienas II lygos Vakarų zonos lyderių Telšių „Džiugas“ susitiks su buvusių futbolininkų ir pramogų pasaulio atstovų sudaryta Vilniaus „Prelegentų“ ekipa, o III lygos Vilniaus regiono lyderiai TAIP žais su Radviliškio „Lokomotyvu“.

I lygoje dėl medalių kovojantys „Utenos „Utenis“ ir Kauno „Spyris“ susitiks tarpusavyje, o kitas lyderis Vilniaus MRU rungtyniaus su „Šilute“.

Dvikovų nugalėtojai paaiškės per vienerias rungtynes. Ketvirtame etape į taurės kovas įsijungs likusios 8 A lygos komandos.

2014-2015 metų LFF taurės turnyro III etapo poros:

Rugsėjo 23 d., antradienis

15.30 val. Šilutės „Šilutė“ (I lyga) -  Vilniaus MRU (I lyga);
16 val. Kazlų Rūdos „Šilas“ (I) - Trakų „Trakai“ (A);
16 val. Utenos „Utenis“ (I) - Kauno „Spyris“ (I);
16 val. Kėdainių „Nevėžis“ (I) - „Klaipėdos granitas“ (A).
Vilniaus TAIP (III, VRFS) - Radviliškio „Lokomotyvas“ (I);

Rugsėjo 23-24 d.

Vilniaus r. „Mostiškės“ (IV, B2) - Jonavos „Lietava“ (I);
Kauno „Hegelmann Litauen“ (III, KAFF) - Tauragės „Tauras“ (I);
Vilniaus „Prelegentai“ (III, VRFS) - Telšių „Džiugas“ (II, Vakarų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)