Pasak J. Heynckeso, jis šiuo metu yra pavargęs. Jam reikia atostogų, nors turėjo nemažai pasiūlymų ir iš kitų Europos grandų. Vis dėlto treneris visiškai mesti futbolo nežada, mat gyvenimas yra nenuspėjamas, tad jis vieną dieną dar gali grįžti.

„Ar aš išeinu į pensiją? Aš nemėgstu naudoti šio žodžio, nes niekas niekada nežino kas ateityje laukia, tačiau šiuo metu aš su futbolo atsisveikinu“, - pareiškė specialistas.

Buvęs futbolininkas šį sezoną su „Bayern“ klubu iškovojo tris titulus - triumfavo UEFA Čempionų lygoje, Vokietijos „Bundeslygos“ čempionate bei Vokietijos taurės („DFB Pokal“) turnyre.

Per visą trenerio karjerą J. Heynckesas yra treniravęs devynias komandas. Tai - Monchengladbacho „Borussia“, „Bayern“, Bilbao „Athletic“ (Ispanija), Frankfurto „Eintracht“, „Tenerife“, Madrido „Real“ (abi Ispanija), Lisabonos „Benfica“ (Portugalija), Gelzenkircheno „Schalke“ ir Lėverkuzeno „Bayer“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)