Emre, skausmo perkreiptu veidu, iškart atsidūrė ant vejos, viena ranka užsidengė skaudamą vietą, o kita kvietė medicinos personalą. Nors iš epizodo pakartojimo akivaizdu, kad D. Zokoros veiksmas buvo tyčinis, mačo teisėjas nusikaltusiajam parodė tik geltoną kortelę. Beje, dėl kilusio incidento prie pirmo kėlinio laiko buvo pridėtos net 7 minutės.

Po susitikimo Emre atvirai piktinosi, kad D. Zokorai buvo skirta tik paprasta pražanga ir geltona kortelė.

„Jis man spyrė tiesiai į sėklides! Ačiū Alachui, kad jau turiu vaiką, nes kitu atveju galbūt taip ir netapčiau tėvu. Jis už pražangą turėjo gauti raudoną kortelę ir būti diskvalifikuotas bent dviem mačams“, - tikino turkas.

Dvikovą rezultatu 3:1 laimėjo „Fenerbahce“ futbolininkai, o Emre tapo pirmo įvarčio autoriumi - jis pasižymėjo jau 3 minutę, bet antrame kėlinyje buvo pakeistas.

Beje, pats Emre visai neseniai irgi sulaukė Turkijos futbolo federacijos (TFF) sankcijų - už pražangą ir įžeidimus prieš ta patį D. Zokorą jis praleido dvejas rungtynes. Turkas dar buvo kaltinimas ir rasizmu, bet to įrodyti nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)