Italija išlieka didžiausiu pandemijos židiniu Europoje. Žmonėms griežtai draudžiama palikti namus ir keliauti, kad koronavirusas nebūtų platinamas.

„Serie A“ čempionatas sustabdytas iki balandžio 3 dienos. Tai įvyko tuoj pat po to, kai paaiškėjo, kad „Juventus“ žaidėjų Blaise Matuidi ir Daniele Rugani koronaviruso testai teigiami.

Anot italų leidinio “​La Repubblica“, G. Higuainas mėgino imtis iniciatyvos ir bandė bėgti į Argentiną nuosavu lėktuvu.

Vietos pareigūnai oro uoste sulaikė futbolininką, mėginantį patekti į savo lėktuvą. Nepadėjo ir puolėjo rodomi dokumentai, kad jo COVID-19 testas buvo neigiamas.

Užsakomieji reisai iš Italijos į Argentiną yra atšaukti, o Pietų Amerikai uždarius sienas į šį žemyną patekti neįmanoma. Tai nesustabdė G. Huguaino.

37 metų futbolininkas iš tikrųjų turi būti izoliuotas po to, kai jo komandos draugai prieš savaitę užsikrėtė koronavirusu. Kiekvienas kontaktavęs su susirgusiaisiais privalo izoliuotis 14 dienų.

Tiesa, apie puolėjo planus skirtingą informaciją pateikia “​Tuttosport“.

Anot šio leidinio, argentinietis paprašė klubo leidimo aplankyti savo sergančią motiną, „Juventus“ žinojo apie puolėjo ketinimą ir net lydėjo jį iki lėktuvo.

Pasak “​La Gazzetta dello Sport“, į lėktuvą turėjo patekti dar vienas „Juventus“ žaidėjas Rodrigo Bentancuras, tačiau daugiau informacijos apie tai nepateikiama.

Dėl pandemijos Europoje sustabdyti visų didžiausių futbolo lygų sezonai, tame tarpe ir Italijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)