Su galimu išvykimu pastarosiomis savaitėmis buvo sieti Raulis Albiolis ir Estebanas Granero, o puolėjo Gonzalo Higuaino agentas šeštadienį prakalbo apie kontrakto pabaigą, todėl komandos strategas susirūpino, kad jis kuo skubiau būtų pratęstas.

„Iki paskutinės sausio mėnesio dienos esu pasiruošęs bet kokiems pokyčiams, tačiau nenoriu, jog komandą paliktų bent vienas žaidėjas. Šioje artimoje ir subalansuotoje žmonių grupėje nėra daug futbolininkų, o mums reikia varžytis trijuose turnyruose“, - kalbėjo portugalas.

Žurnalistų paklaustas apie trečiadienį vyksiančias Ispanijos Karaliaus taurės („Copa del Rey“) rungtynes su „Malaga“ futbolininkais J. Mourinho teigė: „Jau žinojau kokia sudėtį leisiu į aikštę, tačiau net mano žaidėjai nežino, kas tiksliai žais“.

Jei „Real“ įveiks šį Karaliaus taurės etapą, kitame etape – ketvirtfinalyje – madridiečiai susitiks su „Barcelona“ ir „Osasuna“ klubų poros nugalėtoju, tačiau J. Mourinho teigia apie tai dar negalvojantis.

„Ketvirtfinaliui nieko neplanuojame, nes dar nežinome, ar ten žaisime. Jei ten pateksime, dar neaišku ar žaisime su „Barca“, ar su „Osasuna“. Šiuo metu mes tik norime pasiekti ketvirtfinalį, o tam reikia įveikti „Malagą“, - užbaigė J. Mourinho.