„Barcelona“ UEFA Čempionų lygą laimėjo 2009 ir 2011 metais, o po to šis titulas atiteko „Chelsea“ ir Miuncheno „Bayern“ klubams.

J. Mourinho jaučia, kad šių metų „Barcelona“ ekipa nėra tokia galinga kaip 2011 metais ir ji sukelia mažiau baimės savo varžovams.

„Manchester City“ turi šansų iškovoti pergalę. Žinoma, žiūrint į istoriją, „Barcelona“ yra favoritė, bet šio sezono „Barcelona“ jau parodė, kad ji nėra tokia pati kaip praėjusiais metais“, – kalbėjo J. Mourinho.

„Žinoma, jie vis dar turi Lioneli Messi – ypatingą žaidėją – ir daug kitų gerų futbolininkų. Tačiau aš manau, kad ši „Barcelona“ yra silpniausia per daugelį metų“, – tęsė portugalas.

Tokį komentarą J. Mourinho pasakė po to, kai „Barcelona“ gynėjas Gerardas Pique pareiškė, kad „Chelsea“ prarado savo šlovę po dviejų nesėkmingų UEFA Čempionų lygos sezonų.

„Galbūt jie mūsų taip nebijo kaip anksčiau, kadangi per pastaruosius dvejus sezonus mes nelaimėjome Čempionų lygos. Tačiau mes dar galime būti geriausi ir turime tai įrodyti pasauliui“, – užbaigė J. Mourinho.