Šiuo metu žalgiriečiai kartu su Kauno „Stumbro” komanda savo sąskaitoje turi po 13 taškų ir dalinasi pirmąją vietą turnyro lentelėje. Tašku mažiau yra surinkusi Marijampolės „Sūduva” ir „Kauno Žalgiris”, su kuriuo sostinės ekipa susikaus jau šį penktadienį Vilniaus LFF stadione.

„A lyga šiemet yra labai nenuspėjama ir susidaro įspūdis, kad lygis pakilęs. Nebėra lengvų rungtynių, o situacija turnyro lentelėje – labai įdomi. Sezono metu būna ir pakilimų, ir nuosmukių.

Praėjusiame ture pralaimėjome, tačiau penktadienį mūsų atsakas privalo būti vienas – pergalė prieš „Kauno Žalgirį”, – fkzalgiris.lt kalbėjo nuo 2015-ųjų liepos Vilniaus klube žaidžiantis D. Slijngardas.

Kairio krašto gynėjas yra vienas ilgiausiai sostinės ekipoje rungtyniaujančių futbolininkų. Jam „Kauno Žalgirio” žaidimas šiame sezone palieka gerą įspūdį, tad olandas ragina „Žalgirio” gerbėjus penktadienio vakarą praleisti stadione ir kartu siekti pergalės.

„Nemačiau pilnų jų rungtynių, tačiau stebėjau santraukas ir jie aikštėje daro gerus dalykus. Nepaisant to, manau, kad viskas visų pirma priklauso nuo mūsų pačių.

Nesitikime lengvų rungtynių, turime būti pasirengę viskam. Labai kviečiu penktadienio vakarą praleisti LFF stadione bei visiems kartu siekti trijų taškų”, – tikino jis.

Praėjusiame A lygos ture „Kauno Žalgiris“ namuose 3:1 įveikė „Riterius“ ir į sostinę atvyks gerai nusiteikęs.

Donovanas Slijngardas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)