Paskutinėse jo rungtynėse FA „Šiauliai“ savo sirgalių akivaizdoje 2:0 (0:0) pranoko Vilniaus „Riterius“ ir pateko tarp keturių stipriausių turnyro komandų.

Šiauliečiai turnyro pusfinalyje dėl kelialapio į finalą susitiks su „Kauno Žalgiriu“, tuo tarpu kitą pusfinalio porą sudarys Optibet Pirmos lygos lyderiai Vilniaus raj. „TransINVEST“ bei Telšių „Džiugas“.

Pusfinalio susitikimai numatyti rugsėjo mėnesio viduryje.

Antradienio susitikime šeimininkai nuo pirmų minučių turėjo didesnę persvarą, tačiau jos įvarčiu paversti nesugebėjo.

Visgi po pertraukos Mindaugo Čepo auklėtiniai pramušė varžovų gynybą, kai tiksliu smūgiu pasižymėjo Eligijus Jankauskas. Po praleisto įvarčio „Riteriai“ suaktyvėjo, pradėjo vis dažniau atakuoti šeimininkų vartus, tačiau sėkmingai žaidęs vartininkas Gustas Baliutavičius bei ekipos gynėjai pasižymėti svečiams neleido.

Paskutinį tašką rungtynėse padėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Simonas Urbys – greitoje atakoje jis sulaukė komandos draugo perdavimo ir iš arti pasiuntė kamuolį į tuščius vartus, taip atsakydamas į paskutinius dar likusius klausimus.

LFF taurės ketvirtfinalio etapas

FA „Šiauliai“ (Optibet A lyga) – Vilniaus „Riteriai“ (Optibet A lyga) 2:0

LFF taurės pusfinalio poros

Vilniaus raj. „TransINVEST“ (Optibet Pirma lyga) – Telšių „Džiugas“ (Optibet A lyga);

FA „Šiauliai“ (Optibet A lyga) – „Kauno Žalgiris“ (Optibet A lyga);

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją