25-erių M. Moore anaiptol netrūksta aukšto lygio rungtynių: ji atstovauja Anglijos moterų čempionato lyderei „Liverpool“ komandai, tačiau per pirmas 6-ias minutes (5', 6') dukart nukreipė kamuolį į savo vartus.

Situacija dar labiau komplikavosi, kai ji 36 min. vėl kamuolį pasiuntė į savo vartus.

Galiausiai futbolininkė buvo pakeista 40-ą minutę, o JAV solidžią pergalę antrame kėlinyje įtvirtino Ashley Hatch ir Mallory Pugh tikslūs smūgiai.

Turnyre Naujoji Zelandija patyrė antrą nesėkmę, praėjusį penktadienį ji 0:1 nusileido Islandijos futbolininkėms, JAV lygiosiomis išsiskyrė su Čekija.

„Kiekvienas žaidėjas, nesvarbu koks lygis, turi ir puikias rungtynes, ir prastus pasirodymus. Šiandien Moore turėjo sunkią dieną“, – auklėtinę užstojo Naujosios Zelandijos trenerė Jitka Klimkova.

„Žinoma, ji liūdna ir nusivylusi, bet ji yra neįtikėtinas žmogus ir puiki žaidėja, kuri priklauso šiai komandai. Mes visi esame kartu su ja šią nelengvą akimirką“, – pridūrė trenerė.

Abi rinktinės trečiadienį žais likusias rungtynes: JAV susitiks su Islandija, Naujoji Zelandija – su čekėmis.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Meikayla Moore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)