Intensyviausios pirmenybių atkarpos metu 21-erių panevėžietis prapliupo įvarčiais ir, suskaičiavus komentatorių bei tinklalaidžių vedėjų balsus, buvo pripažintas geriausiu balandžio mėnesio jaunuoju žaidėju.

Praėjusį mėnesį A. Kučys sužaidė šešerias rungtynes, per kurias pelnė 4 įvarčius. Puolėjas kamuolį į vartus siuntė dvikovose su Alytaus DFK „Dainava“, Marijampolės „Sūduvos“ bei Kauno rajono „Hegelmann“ klubais.

Iš viso „Kauno Žalgirio“ atakų lyderis yra pasižymėjęs šešis kartus bei jau kurį laiką išsilaiko „TOPsport A lygos“ snaiperių rikiuotės viršūnėje.

„Balandis tikrai nebuvo lengvas, turėjome rungtynių maratoną, bet esu patenkintas tuo, kaip komanda sužaidė balandžio mėnesį. Aišku, turėjome ir blogesnių momentų, pačiam irgi buvo tikrai neblogas mėnesis mušant įvarčius, bet mano įvarčiai atsiranda iš gero komandos žaidimo. Kai komandai gerai sekasi, tada ir man žymiai lengviau mušti įvarčius.

Asmeniniai tikslai – išlaikyti tokį patį lygį, padėti komandai kiekvienose rungtynėse, mušti įvarčius, ko iš manęs ir reikalauja treneriai“, – teigė A. Kučys.

Kovo mėnesį geriausiu jaunuoju futbolininku buvo pripažintas „Dainavos“ gynėjas Ode Abdullahi.