DELFI TV, per metus parodanti daugiau nei tūkstantį tiesioginių transliacijų, nuolat plečia savo partnerių sąrašą. „Sporto transliacijos – vienos populiariausių DELFI TV. Žiūrovai jau įprato per DELFI TV žiūrėti NBA, LKL, NKL čempionatus, daugybę kitų varžybų, o šį sezoną jie galės stebėti ir Lietuvos futbolo A lygą“, – sako DELFI multimedijos skyriaus vadovas Šarūnas Mažeika.

Pirmajame sezono ture šeštadienį, kovo 2 d., 15 val. susirungs Klaipėdos „Atlantas“ ir „Kauno Žalgiris“, o 17 val. prasidės Kauno „Stumbro“ ir „Panevėžio“ klubo rungtynės.

Sekmadienį, kovo 3 d., 17 val. Marijampolės „Sūduva“ varžysis su Vilniaus „Riteriais“, o Vilniaus „Žalgiris“ 19.30 val. kovos prieš „Palangos“ ekipą.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtą įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt”. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)