Porą metų LFF ir A lygą rėmusi „General Financing“ patvirtino, kad traukiasi iš LFF rėmėjų gretų. „Mūsų sprendimas trauktis iš tiesų yra susijęs su įvairiais skandalais, kuriuose minimi LFF ir jos vadovo J. Kvedaro vardai, - sakė bendrovės generalinis direktorius Konstantinas Balakinas. – Šie skandalai tiesiogiai kenkė „General Financing“, kaip LFF partnerės įvaizdžiui“.

Kitas LFF palikęs partneris – visame pasaulyje žinomas „Carlsberg“ prekinis ženklas. Ilgametis Europos futbolo čempionatų, UEFA ir daugelio žinomų klubų (pvz. legendinis „FC Liverpool“) bei lygų rėmėjas į Lietuvos futbolą atėjo dar 2007-aisiais.

Nei „General Financing“, nei „Carlsberg“ vadovai neatskleidė, kokių pinigų joms pasitraukus neteks LFF, tačiau abiem atvejais sumos turėtų siekti šimtus tūkstančių litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)