25-erių metų L. Rimavičius tapo paskutiniu gynybinio plano futbolininku sustiprinęs „Šiaulių“ komandą. Sutartis su centro gynėjo ir atraminio saugo pozicijoje galinčiu rungtyniauti žaidėju pasirašyta dviems metams.

Iš Kėdainių kilęs L. Rimavičius žaidė savo miesto „Nevėžio“ komandoje, 2002-2006 ir 2007-2009 metais - Panevėžio „Ekrano“ ekipoje. Futbolininkas metus rungtyniavo Kazachstano FC „Irtyš“ klube, o pernai grįžo į Lietuvą ir žaidė Pakruojo „Kruojos“ ekipoje.

- Ar jau spėjai apsiprasti „Šiauliuose“?

- „Šiauliai“ priėmė labai draugiškai ir bendraujant čia problemų neiškyla. Į komandą nesunku buvo įsilieti, nes nemažai futbolininkų pažįstu iš anksčiau. Treniruotės sunkios, tačiau jose visuomet vyrauja pakili nuotaika.

- Žaidi ir gynyboje, ir atraminiu saugu. Kuri pozicija labiau patinka?

- Žaisti saugo pozicijoje man įdomiau – didesnė veiksmų amplitudė, o gynėjo darbas yra labiau įspraustas į rėmus, čia mažiau improvizacijos, tačiau daugiau atsakomybės.

- Ko tikiesi iš šio sezono?

- Asmeniškai tikiuosi „Šiauliuose“ patobulėti, dirbant su tokiu patyrusiu treneriu kaip Saulius Širmelis, tam yra kuo palankiausios sąlygos.

O kalbant apie komandą, tikriausiai dar anksti kalbėti apie konkrečius tikslus, kol nebaigta komplektacija, tačiau esu įsitikinęs, kad šiais metais „Šiauliai“ gali maloniai nustebinti savo gerbėjus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją