Jurgeno Kloppo auklėtiniai išvykoje 2:0 (0:0) pranoko nemažai intrigos į turnyrinę situaciją įnešusį „Salzburg“ (Austrija), kuris tenkinosi kelialapiu į Europos lygos atkrintamąsias kovas.

Vieną po kito du įvarčius antrame kėlinyje pelnė afrikiečiai Naby Keita (57 min.) bei Mohamedas Salah (58 min.)

Kitose grupės rungtynėse „Napoli“ namuose 4:0 sutriuškino vilčių pakilti iš paskutinės vietos nebeturėjusį „Genk“ (Belgija).

Tris įvarčius pirmame kėlinyje sumušė puolėjas iš Lenkijos Arkadiuszas Milikas, taip tarsi pakėlęs tautiečio iš Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) Roberto Lewandowski mestą pirštinę – pastarasis praėjusiame ture pasižymėjo keturis kartus ir šiuo metu yra rezultatyviausias Čempionų lygos žaidėjas (10 įvarčių).

A. Milikui tai buvo pirmieji taiklūs smūgiai šio sezono Čempionų lygoje.

Tuo metu savo tautiečių kančias Neapolyje 75-ą min. užbaigė 11 m baudinį realizavęs belgas Driesas Mertensas.

Galutinėje E grupės rikiuotėje „Liverpool“ finišavo pirmas (13 taškų), „Napoli“ – antras (12 tšk.), „Salzburg“ – trečias (7 tšk.), „Genk“ – ketvirtas (1 tšk.).

Čempionų lygos aštuntfinalių burtai bus traukiami ateinantį pirmadienį, o atkrintamosios varžybos prasidės kitų metų vasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)