„Real“ klubą F. Coentrao papildė 2011 metais ir tada kainavo net 30 milijonų eurų. Vis dėlto pastarieji sezonai kairiojo krašto gynėjui nebuvo sėkmingi, nes jį kamavo nuolatinės traumos.

Praėjusį sezoną portugalas sužaidė tik 17 rungtynių, o per visą laikotarpį į aikštę vilkėdamas „baltųjų“ marškinėlius žengė 100 kartų.

Manoma, kad „Real“ klubas naujo kairio krašto gynėjo neieškos ir šios pozicijos duetą sudarys Marcelo ir Alvaro Arbeloa.

A. Illarramendi grįžta į „Real Sociedad“

Su „Liverpool“ ekipa ilgą laiką sietas Madrido „Real“ komandos saugas Asieras Illarramendi grįžo į San SebastianoReal Sociedad“ klubą.

25-erių saugas būtent „Real Sociedad“ klube pradėjo savo karjerą bei žaidė ten iki 2013-ų, kai už maždaug 32 milijonus eurų persikėlė į Madridą.

Tačiau jo praleistas laikas „Real“ klube nebuvo sėkmingas ir A. Illarramendi nesugebėjo tapti svarbiu komandos žaidėju. Šią vasarą jis buvo sietas su ne vienu klubu Anglijoje, tačiau galiausiai pasirinko grįžimą į savo gimtą klubą.

Su „Real Sociedad“ ekipa A. Illarramendi pasirašė 6-erių metų kontraktą.

L. Digne sustiprino „Roma“ klubo gynybą

„Roma“ klubas praneša, kad iš „Paris Saint-Germain“ ekipos vienam sezonui pasiskolino Lucasą Digne. Italijos sostinės ekipa už kairio krašto gynėjo nuomą sumokės 2,5 mln. eurų, o kitą vasarą turės galimybę jo sutartį perpirkti galutinai.

„Pasirinkau Romą, nes šis klubas yra istorinis“, - oficialiam „Serie A“ vicečempionų tinklalapiui pasakojo prancūzas. - Jis taip pat rungtyniauja Čempionų lygoje ir jo fanaai yra labai malonūs. Tai man itin svarbu. Žinau, jog šis miestas ir klubas turi viską, kad sezonas būtų sėkmingas."

22-ejų metų futbolininkas į Paryžių iš „Lille“ ekipos persikėlė 2013-ais. Tiesa, per du sezonus L. Digne PSG klubo gretose sužaidė 30 rungtynių ir nepasižymėjo nė karto.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)