„Žinoma, džiaugiuosi, jog manimi susidomėjo ne bet kas, o vienas tituluočiausių klubų Lenkijoje. Kaip Ispanijoje yra FC „Barcelona“, taip Lenkijoje, galima sakyti, Varšuvos „Legia“. Klubas manimi susidomėjo po draugiškų rungtynių su Varšuvos „Legia“, kurias žaidėme vasarą prieš Čempionų lygos atrankos rungtynes.

Klubo atstovai buvo atvykę į Lietuvą, ne kartą stebėjo gyvai mano rungtynes, domėjosi kaip sekasi. Kvietė į peržiūrą mane jau anksčiau, tačiau tuo metu negalėjau atvykti į Lenkiją, nes buvau rinktinės stovykloje. Viliuosi gerai pasirodyti, o daugiau naujienų bus po šių trijų dienų Lenkijoje. Šeštadienį grįšiu į Lietuvą“, - prieš kelionę į Varšuvą kalbėjo E. Zubas.

22 metų vartininkas Emilijus Zubas „Ekrane“ pradėjo savo futbolininko karjerą. Su komanda 2011 m. ir 2012 m. jis tapo šalies čempionu. Jo užtikrintas žaidimas atkreipė ne tik jaunimo rinktinės, bet ir nacionalinės Lietuvos rinktinės strategų dėmesį. Praėjusiais metais vartininkas geriausio A lygos jaunojo žaidėjo rinkimuose liko antras.

Per 11 Lenkijos čempionato rungtynių Varšuvos „Legia“ iškovojo 7 pergales, triskart sužaidė lygiosiomis ir patyrė vieną pralaimėjimą. Surinkę 23 taškus „Legia“ futbolininkai turnyrinėje lentelėje užima pirmą vietą, tačiau nuo jų tik tašku atsilieka Varšuvos „Polonia“ ir Poznanės „Lech“ klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)