„Komanda sugebėjo pasiekti geriausius rezultatus šalies futbolo istorijoje ir tam, kad žengtume dar žingsnį į priekį ir įveiktume priešininkus iš kaimyninės Lenkijos, mums būtinas kiekvieno palaikymas“, – sakė VMFD „Žalgiris“ vykdančioji direktorė Vilma Venslovaitienė.

V. Venslovaitienė džiaugiasi, kad apie tai, jog artėjantis mačas bus Vilniaus komandos sezono rungtynės byloja ir aistruoliųų susidomėjimas jomis bei bilietų pardavimai.

„Žalgirio“ ir „Lech“ klubų susitikimas vyks rugpjūčio 1 d., ketvirtadienį, 19.30 val. Lietuvos futbolo federacijos stadione Vilniuje. Jau dabar šios rungtynės vadinamos istorinėmis, nes nei viena Lietuvos komanda dar nebuvo taip toli nužengusi.

„Galime pažadėti, kad tokios atmosferos, kokia bus ketvirtadienio vakarą, LFF stadionas dar nematė. Paskubėkite būti istorinio mačo liudininkais ir jo dalimi“, – kviečia V. Venslovaitienė.

Bilietų kaina – nuo 27 litų, tačiau artėjant rungtynėms bilietai nuolat brangsta.

Lenkijos futbolo klubo fanai yra pagarsėję kaip vieni iš aršiausių Rytų Europoje, todėl VMFD „Žalgiris“ keičia bilietų pardavimo principą ir jų visiškai nepardavinės rungtynių vietoje. Visi, norintys palaikyti UEFA Europos lygos trečiojkvalifikacinio etapo pirmose rungtynėse kovosiančius Lietuvos futbolininkus, kviečiami bilietus įsigyti iš anksto.

Bilietus į VMFD „Žalgirio“ ir „Lech“ ekipų rungtynes galima įsigyti tik šiose „Tiketos“ kasose: Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Klaipėdos „Akropoliuose“, MISC „Europa“, Vilniaus „Siemens“ ir Panevėžio „Cido“ arenose. Bilietai parduodami tik pateikus Lietuvos Respublikos piliečio pasą arba asmens tapatybės kortelę. Vienas asmuo gali įsigyti ne daugiau kaip 2 bilietus.

Nuolaidos bilietams rungtynių dieną negalios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)