„Chelsea“ futbolininkai turėjo ne vieną progą, bet jas iššvaistė. 17-ą min. Frankas Lampardas netrukdomas nepataikė į vartus iš maždaug 9 metrų.

Verta pažymėti, kad Malaizijos rinktinė per du draugiškus mačus su Londono „Arsenal“ ir „Liverpool“ vienuolikėmis praleido net 10 įvarčių.

Rungtynes stebėjo net 84 tūkst. 980 žiūrovų.

„Mačas buvo sunkus dėl karščio ir pastaruoju metų mūsų turėto treniruočių skaičiaus, – teisinosi Londono klubo naujasis strategas Andre Villasas-Boasas. – Kol kas mums svarbiausia pasiekti gerą fizinę formą. Turėjome keletą progų įvarčiui pelnyti, to nepaneigsite, tad gaila, kad rezultatas neatitiko mūsų lūkesčių.“

Sekmadienį „Chelsea“ Bankoke sužais draugiškas rungtynes su Tailando „Visų žvaigždžių“ komanda.

Dar vienose draugiškose rungtynėse kita Anglijos „Premier“ lygos komanda Birmingemo „Aston Villa“ 3:1 nugalėjo trečiame šalies divizione žaidžiančią „Walsall“ ekipą.

„Aston Villa“: Darren Bent (8 ir 36 min.), Emile Heskey (39 min.)

„Walsall“: George Bowerman (80 min.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją