„Twitter“ socialiniame tinkle vienas klubo gerbėjų tvirtina, kad „per pastaruosius 3-4 metus Lietuvos futbole yra tik vienas ryškus dalykas – tai Valdas Dambrauskas“.

„Middlesbrough“ sirgaliai turėtų būti sužavėti šiuo vaikinu“, – tvirtina vienas futbolo gerbėjų.

Ganduose apie stratego paieškas teigiama, kad klubas žino Valdą Dambrauską ir jis yra vienas iš kelių svarstomų variantų perimti komandos vairą iš laikinojo stratego Leo Percovichiaus.

Taip pat tvirtinama, kad klubo vadovas Steve'as Gibsonas pirmenybę teiktų Lee Cattermole'ui, Leo Percovichiui ir Steve'ui Agnew.

Pats „Middlesbrough“ rungtyniauja antroje pagal pajėgumą „Championship“ lygoje ir šiuo metu užima vos 22-ą vietą tarp 24-ių komandų.

Klubas 2016 metais buvo pakilęs į „Premier“ lygą, tačiau čia neišsilaikė, užėmė 19-ą vietą ir vėl krito „Championship“ pirmenybes.

V. Dambrauskas šiuo metu darbo neturi – prieš mėnesį jį netikėtai atleido Splito „Hajduk“ (Kroatija).

Jį prie Lietuvos rinktinės vairo norėjo matyti LFF vadovai, tačiau vienintelis pastaraisiais metais užsienyje paklausus Lietuvos futbolo specialistas, treniravęs ir „Gorica“ (Kroatija) bei Razgrado „Ludogorec“ (Bulgarija), veikiausiai nenorės jau dabar grįžti dirbti į tėvynę.

Angija – nėra naujiena V. Dambrauskui, būtent čia lietuvis pradėjo trenerio karjerą ir patirtį kaupė skirtingose futbolo klubų akademijose.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją