32-ejų metų ispanas su „Manchester City“ ir Niujorko „Yankees“ klubų remiama komanda, kuri varžytis MLS pirmenybėse pradės tik nuo 2015 metų, sutarė dėl trejų metų kontrakto. Kiek futbolininkas uždirbs per metus neatskleidžiama, bet pats ispanas minėjo, kad atsisakyti pasiūlymo buvo tiesiog neįmanoma.

„Per savo karjerą aš visada stengiausi raginti save siekti naujų tikslų ir tai man yra dar vienas jų. Žaisdamas, sunkiai dirbdamas ir mušdamas įvarčius noriu pabandyti padėti MLS augti. Noriu, kad „New York City“ taptų stipriausiu klubu lygoje“, – kalbėjo D. Villa.

„Man didelė garbė, kad žmonės, kurie įkūrė šį klubą, man išreiškė didelį dėmesį. Mėgstu žaisti taip, kaip sugebu geriausiai, sulaukti papildomos atsakomybės ir įrodyti savo vertę, kai manimi yra pasitikima“, – sakė ispanas.

D. Villa tapo pirmu naujai sukurtos „New York City“ komandos žaidėju. Jam buvo įteiktas septintas numeris.

Šią vasarą Niujorko ekipa sieks suburti galingą sudėtį, kuri galėtų pretenduoti į kitų metų MLS pirmenybių auksą.

Manoma, kad artimiausiu metu klubas pasieks oficialų susitarimą ir su Londono „Chelsea“ ekipos veteranu Franku Lampardu. Pastarajam taip pat yra siūlomas didelis atlyginimas, kurio veikiausiai anglas neatsisakys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)