Tam, kad „Chelsea“ galėtų sausį atsikratyti savo žaidimo nerandančio puolėjo, jai reikėtų surasti kitą ekipą, kuri perimtų R. Falcao nuomos sutartį iki vasaros, kadangi „Monaco“ klubas, kuriam priklauso žaidėjas, nenori nutraukti dabar galiojančios nuomos sutarties.

Pasak ESPN žurnalisto Peterio O'Rourke, „mėlynieji“ negali surasti nė vieno klubo, kuris priimtų žaidėją į savo gretas. Pagrindinė to priežastis – didelė R. Falcao alga. Dėl šios priežasties „Monaco“ nesutinka su tuo, kad žaidėjas sugrįžtų į jų komandą jau sausį, o algą tektų padengti jų ekipai.

Negana to, R. Falcao žaidimas per pastaruosius 18 mėnesių tikrai neįtikino klubų galinčių išleisti didelius pinigus, kad žaidėjas vis dar yra pasaulinės klasės puolėjas. Per pastaruosius pusantrų metų kolumbietis „Premier“ lygoje pasižymėjo vos penkis kartus.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)