Svečiai turėjo progą jau pirmosios savo atakos metu – tada nuo Federico Palacioso apsigynė Lukas Paukštė. Kitoje aikštės pusėje Vytautas Černiauskas atrėmė pavojingą Danielio Romanovskio smūgį.

„Panevėžio“ susitvarkė su ne vienu oponentų bandymų, tačiau 22 minutę Saulės miesto komanda išsiveržė į priekį. Po D. Romanovskio perdavimo 14-ąjį įvartį šiemet pelnė Eligijus Jankauskas.

31 min. geroje situacijoje atsidūrė Ernestas Veliulis, jo smūgį atrėmė L. Paukštė.

Po pertraukos „Panevėžys“ ne kartą buvo įsitvirtinęs šiauliečių baudos aikštelės prieigose. Sykį teko gintis nuo itin pavojingos kontratakos – vieną bandymą atrėmė V. Černiauskas, kitą – šalia vartų linijos buvęs Markas Beneta.

Keitimai įnešė gyvumo ir tai virto išlyginamuoju įvarčiu, kai 62 min. pasižymėjo kartvelas Nika Kačarava. Per likusį V. Černiauskas apsigynė nuo Gabrieliaus Micevičiaus bandymo.

„Panevėžys“ savo sąskaitoje turi 83 taškus, Saulės miesto ekipa su 58 taškais rikiuojasi trečia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją