„LFF sprendimas nepanaikinti iš A lygos pašalinto „Klaipėdos granito“ taškų, kai akivaizdu, jog tai turėjo būti padaryta, suvienijo komandą. Noriu padėkoti visiems vaikinams, kurie tikri šaunuoliai. Jie tikėjo savimi, tikėjo vienas kitu, todėl ir pavyko laimėti“, – džiaugėsi K. Sarsanija.

Jis pripažino, jog iškovoti trečiąją vietą nebuvo lengva, rungtynės buvo sunkios. „Sūduva“ yra labai gera komanda, ji irgi verta bronzos medalių. Manau, kad ir mes, ir jie nusipelnė tų medalių, bet gaila, kad jie atitenka tik vienai komandai“, – šmaikštavo K. Sarsanija.

Lemiamą įvartį rungtynėse dėl trečiosios vietos pelnęs „Atlanto“ puolėjas Maksimas Maksimovas taip pat akcentavo, jog pergalę pavyko iškovoti todėl, kad nebebuvo kur trauktis.

„Koks jausmas įspirti tokį svarbų įvartį? Jausmai puikūs, visi patenkinti, visi džiaugiamės. Labai dėkojame visiems sirgaliams, kurių surinko labai daug, kurie mumis tiki, mus palaiko. Tikiuosi, kad tai nėra svarbiausias įvartis mano karjeroje, kad jų bus dar ne vienas. Tačiau įvartis tikrai buvo svarbus, nes jis lėmė pergalę. O „Sūduva“ labai gera komanda, ji puikiai žaidė. Tačiau mes parodėme savo charakterį, kovojome iki paskutinių minučių. Šis rezultatas ir parodo, koks yra „Atlantas“ – jis niekada nepasiduoda“, – kalbėjo M. Maksimovas.

„Sūduvos“ vyriausiasis treneris Aleksandras Veselinovičius apgailestavo dėl pralaimėjimo, tačiau jau žvelgė į ateinantį čempionatą.

„Aišku, kad gaila, bet žmonės privalo kontroliuoti savo emocijas. Žinojome, kad bus rimtos rungtynės, taip ir buvo. Sveikiname „Atlantą“ su pergale, klaipėdiečiai jos nusipelnė, nes šiandien laimėjo. Savo žaidėjais taip pat didžiuojuosi. Jie atidavė visą savo energiją, savo sielas“, – teigė A. Veselinovičius.

Jis pripažino, jog „Sūduva“ trečiąją vietą prarado ankstesniuose turuose, kai išbarstė taškus, nors „Atlantą“ du kartus ir įveikė.

A. Veselinovičius apgailestavo, jog Lietuvos čempionatas nėra aukšto lygio ir vylėsi, jog ateinantį sezoną bus pokyčių.

„Norėtųsi, kad būtų daugiau intrigos, daugiau lygiaverčių komandų. Tikiuosi, kad ateinantis čempionatas toks ir bus“, – vylėsi „Sūduvos“ strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)