Krepšinio pasaulis dabar su susidomėjimu laukia, kaip A.Sabonį bandys privilioti "Unicaja", nes Portlendo klubas krepšininkui jau pasiūlė 7 mln. JAV dolerių už vieną sezoną. Pirmadienį krepšininko atstovas Arturo Ortega Malagoje vakarieniavo su "Unicaja" prezidentu Angelu Fernandezu Noriega, kuris pateikė ispanų pasiūlymą. Iki šiol Malagos klubo atstovai, kurie buvo tvirtai įsitikinę, kad A.Sabonis ateis žaisti į jų ekipą, savo finansinių sąlygų neskelbė.

Jau prieš kurį laiką "Unicaja" Lietuvos krepšininkui pasiūlė puikiausias sąlygas treniruotis. Dar kovo mėnesį ekipa pakvietė A.Sabonį žaisti joje prieš sezono pabaigą, tačiau lietuvis tokio pasiūlymo atsisakė.

Nors "Portland Trail Blazers"pasiūlyta suma yra viliojanti, pasak spaudos, A.Sabonis dėl šilto Ispanijos klimato ir puikių gyvenimo sąlygų Malagoje yra linkęs pasirinkti "Unicaja", nors yra akivaizdu, kad Malagos klubas vargiai galės pasiūlyti didesnę sumą negu jos NBA konkurentas. Tuo tarpu pastarosiomis dienomis Portlende A.Sabonis sėkmingai išlaikė visus sveikatos ir fizinio pasirengimo testus.

Taigi dabar skirtingose svarstyklių pusėse atsidūrė Portlendo klubo pinigai bei "Unicaja" ir Malagos saulė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją